Verkoopcondities

PRIJZEN:

Alle genoemde prijzen zijn in Euro’s. De wisselkoers van de diverse plaatselijke valuta.

 

BOEKINGEN:

Uw boeking via www.gptrally.nl wordt bij binnenkomst direct in behandeling genomen. Indien het door u gekozen hotel geen kamers meer beschikbaar heeft op het moment van uw boeking, bieden wij u een aantal alternatieven. Binnen 24 uur ontvangt u van ons de bevestiging van uw boeking.

 

BETALINGEN:

Na binnenkomst van uw definitieve boeking ontvangt u de bevestiging met daarop een overzicht van de boeking. Ook ontvangt u van ons een of meerdere facturen. Alle facturen dienen binnen de gestelde termijn betaald te zijn. Betaal op tijd en voorkom vervelende situaties bij vertrek of tijdens uw reis.

 

ANNULERINGEN:

Mocht u onverhoopt hotelkamers moeten annuleren, dan zien wij ons genoodzaakt de volgende kosten in rekening te brengen:

100 dagen voor vertrek: 25% van de totale kosten

75 dagen voor vertrek: 50% van de totale kosten

60 dagen voor vertrek: 100% van de totale kosten

 

Let op! Op vliegtickets zijn afwijkende voorwaarden per ticket van kracht zijn. Op verzoek sturen wij u deze toe.

 

KAMERLIJSTEN:

De volledige kamer lijst dient uiterlijk op 30 dagen voor aankomst in ons bezit te zijn. Bij aanleveren en/of veranderingen binnen 29 dagen voor aankomst kunnen wij niet garant staan voor juiste informatieoverdracht en kan het wijzigingen kosten met zich meebrengen.

 

ACCOMMODATIE:

De overnachtingen in de hotels zijn altijd inclusief ontbijt. Indien u niet in het hotel ontbijt kunt u de kosten niet terug krijgen. Het ontbijt is doorgaans van 07.00 tot 10.00 uur. Inchecken in uw hotel kunt u gewoonlijk om ca. 14.00-15.00 uur. Als u de kamer eerder wilt  betrekken, dan zullen wij proberen dit tegen zo laag mogelijke kosten voor u te realiseren. De kosten die u in het hotel maakt buiten de overnachting met ontbijt, dient u zelf ter plaatse af te rekenen.